2221086999 6932253279 Ελ. Βενιζέλου 63, Χαλκίδα kondoui@otenet.gr
hero image
Facebook
 
 
 
ΚΟΝΤΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ
Ασφαλιστικό Γραφείο Χαλκίδα


Το ασφαλιστικό γραφείο μας “ΚΟΝΤΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ” το οποίο βρίσκεται στην Χαλκίδα, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 25 χρόνια στο χώρο των ασφαλειών, προσφέροντας λύσεις για την κάλυψη των ασφαλιστικών αναγκών ιδιωτών και επαγγελματιών στην Χαλκίδα και σε όλη την Ελλάδα.

Έχοντας εξασφαλίσει προνομιακή συνεργασία με τις πλέον αξιόπιστες και τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες παρέχουμε σε κάθε πελάτη μας ολοκληρωμένα ασφαλιστικά πακέτα που στόχο έχουν να καλύψουν τις ανάγκες και το συμφέρον του.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες και απαιτήσεις σας αλλά και να φροντίσει ώστε μαζί να βρείτε την ιδανική ασφάλεια.
 
 
 
     
 
 
 
ΣΥΝΕΧΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Παρέχουμε συνεχή υποστήριξη σε όλα τα στάδια της ασφάλισης, από την κατάλληλη επιλογή ασφαλιστικών καλύψεων έως την άμεση εξυπηρέτηση σας σε περίπτωση ζημίας.

Παράλληλα το ασφαλιστικό γραφείο μας, σας παρέχει τραπεζικά προϊόντα όπως την εξόφληση οποιουδήποτε λογαριασμού, καθώς και δάνεια.

Στόχος του γραφείου μας είναι να σας παρέχουμε ολοκληρωμένη ενημέρωση και υπεύθυνη καθοδήγηση, χτίζοντας ασφαλιστική συνείδηση, ισχυρές σχέσεις εμπιστοσύνης και συνεργασίας τόσο με ιδιώτες όσο και με επιχειρήσεις.
 
 
     
 
 
 
Επισκεφθείτε το ασφαλιστικό γραφείο μας

στην Χαλκίδα ή επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας βοηθήσουμε
να επιλέξετε την ιδανική ασφάλεια.